Khutbah Jumat Bahasa Sunda Tafakur

  • Bagikan
khutbah jumat bahasa sunda tafakur

Sahabat Bendera Aswaja yagn terhormat, sebelum memulai saya ingin bercerita terlebih dahulu. Beberapa pekan yang lalu, saat saya upload khutbah jumat bahasa sunda tentang panyakit hate dan khutbah jumat bahasa sunda tentang rezeki, banyak sekali dari kalian yang meminta upload khutbah bahasa sunda lagi. Untuk itu, saya upload khutbah jumat bahasa sunda tafakur. Silahkan menyimak:

Bencana atanapi musibah mangrupikeun diskusi anu pikaresepeun anu bakal urang sampikeun dina waktos ayeuna, kusabab kaayaan indung urang ayeuna dimana seueur bencana. Meureun ku datangna sagala rupa bencana, urang salaku pagawé tiasa ngintip diri, meureun ieu jalanna Gusti pikeun ngingetkeun urang anu sering mopohokeun paréntah sareng larangan-Na.

Maka, hayu urang silih ngeunteung ngeunaan kajadian-kajadian anu nimpa tanah air, janten bahan pikeun ngalereskeun kataqwaan sareng kaimanan anu nyusut ka Allah SWT. Upami urang tiasa ngalangkunganana sacara pageuh sareng tanpa asa-asa, Allah pasti bakal naékkeun urang sareng masihan kurnia-Na ka urang.

Mungkin cukup sekian khutbah jumat bahasa sunda tafakur ini. Semoga bermanfaat!

  • Bagikan

Respon (4)

Saya bahagia jika Anda menanggapi artikel ini!

%d blogger menyukai ini: